2.dh5

De dertiende editie van het jaarlijkse 2.Dh5 Festival komt in februari 2019 weer naar Amsterdam, met dit jaar het thema ‘power’.

Ben je geïnteresseerd hoe dit begrip samenhangt met feminisme, queer, anti-racisme, anti-facisme, de-kolonialisme, arbeidsstrijd, anti-militarisme, internationale solidariteit, milieustrijd, migratie/no-border, internet vrijheid/privacy, recht op stad/anti-gentrificatie en/of alle kruisingen daar tussen?

Met behulp van tientallen workshops, discussies, lezingen zullen we ons storten op deze actiethema’s, strategieën en inhoudelijke verdieping. Zo kunnen we andere wereldversleutelaars ontmoeten, ons beter organiseren, effectiever actie voeren en nieuwe plannen smeden om onze idealen van een vrije en solidaire samenleving dichterbij brengen.

https://www.2dh5.nl

:: ENGLISH ::

2.Dh5 Festival is back in Amsterdam in February of 2019, this edition is all about ‘Power’.

Are you interested in feminism, queer, anti-racism, anti-fascism, decolonisation, anti-militarism, international solidarity, climate/ecology, labour & class struggles, migration/no-border, internet freedom/privacy, right to the city/gentrification and all their intersections?

With dozens of workshops, discussion, and talks we will dive into these themes, with a focus on strategies and analysis. At the festival you can meet fellow world-changers, get organised, and cook up new plans on our way to a free and caring society for all.

https://www.2dh5.nl/en/